Gestió d’un petit comerç

32,95 

Otras opciones
32,95 

En Stock

  • ISBN: 9788426738578
  • Tipo de Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo
  • Dimensiones de producto: 21x0x30
  • Número de páginas: 150

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Sergio Baeza Morillo
  • Fecha de publicación: 03/09/2024

Descripción

Aquest manual pretén mostrar com es gestiona un petit comerç davant els canvis que ha patit aquest tipus de comercialització i les accions que ha hagut de modificar per adequar-se a la transformació del sector.

El petit comerç al detall, en la seva actualització i modernització, ha adoptat i incorporat el terme anglès retail, però la seva funció continua sent la mateixa: és el darrer enllaç de la cadena de distribució entre l’empresa productora o comercial i el client final. Cal recordar que el sector al detall ha estat des de sempre i continua sent avui un motor important i determinant de l’economia espanyola. La crisi econòmica del 2008 i el Covid-19 van afectar molt negativament el sector, que durant set anys consecutius fins al 2015 al llarg de la crisi va registrar pèrdues milionàries per la caiguda del consum, la qual va influir especialment en els comerços d’una sola botiga. Sense acabar de recuperar-se, va sorgir una nova situació completament inesperada, que va comportar un replantejament molt profund per al sector.

És indubtable que una de les característiques, comuna entre els petits comerços de retail, és el canal de venda; un canal de venda que en els darrers anys ha experimentat canvis molt importants, especialment el del comerç electrònic. La tecnologia no tan sols ha canviat el canal de venda del sector retail, sinó també els models comercials mateixos. La competència en el sector obliga l’autònom i la pime minorista a estar al dia de les noves tendències del retail per tal d’aplicar noves estratègies.
El sector del retail viu tota una revolució. Les tendències actuals fan que l’antic concepte de la venda al detall quedi superat i es busqui una definició més d’acord amb els nous temps. En aquest llibre s’ha buscat de mostrar que el petit comerç i el seu funcionament continuen tenint la mateixa finalitat, però que han hagut d’evolucionar i adequar-se a noves metodologies.

En aquest manual es pretén que l’alumne/a entengui i incorpori als seus coneixements d’on partia el comerç al detall i com s’ha hagut d’adaptar als nous corrents que realment n’han modificat la funcionalitat i la forma d’interactuar amb les noves maneres d’entendre les compres per part dels consumidors.

Información adicional

Peso 500 kg

Content missing

Índice

Unitat 1
Obtenció d'informació sobre iniciatives emprenedores i oportunitats de creació d'una petita empresa

Unitat 2
Forma jurídica de l'empresa i els tràmits per a la creació i la posada en marxa

Unitat 3
Elaboració d'un pla d'inversions bàsic

Unitat 4
Gestió de la documentació comercial i de cobraments i pagaments
SKU: 9788426738578 Categorías: , Etiquetas: ,