Viatja i memoritza amb el Telmo

13,41 

Otras opciones
13,41 

En Stock

  • ISBN: 9788426734037
  • Tipo de Encuadernación: Tapa dura
  • Dimensiones de producto: 22.5x1x22.5
  • Número de páginas: 34

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Rafa Guerrero; Belén de Toro
  • Fecha de publicación: 30/11/2021

Descripción

El Telmo, la mascota viatgera de la classe, coneix els racons màgics de l’escola de l’Hugo i la Carlota. En aquesta aventura s’enfrontaran als enigmes dels pirates i de es Olimpíades. La memòria i l’orientació seran necessàries per superar tots els reptes.

Hem de tenir present que la maduració del cervell és una cosa complexa, que requereix molts anys, però que comença des de la gestació del nadó al ventre de la seva mare. En el moment en què neix un nadó, proporcionar un ambient segur, amb amor, cures i afecte és el que assenta les bases de la seva estabilitat emocional. A mesura que avancen els mesos i aquest nadó guanya en autonomia motriu (perquè comença a arrossegar-se i a gatejar) és quan hem de mirar de donar-li l’oportunitat de tenir una experiència rica en el pla sensorial i motor, d’introduir jocs, activitats i contes que estimulin les funcions executives. Un dels reptes dels adults és activar elcervell dels petits de manera divertida.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a potenciar i enfortir la memòria operativa i l’orientació espacial. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:
· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Jocs per als petits lectors
· Recomanacions per adults

Els autors d’aquest conte són Rafa Guerrero i Belén de Toro. Rafa és Llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctor en Ciències de l’Educació i expert en psicologia educativa. Màster en Psicoteràpia Breu. Expert en trauma i EMDR. Expert en TDAH, trastorns de l’aprenentatge i de la conducta. Director de Darwin Psicólogos i professor universitari. Belén és Graduada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid amb l’itinerari de Psicologia Clínica i de la Salut. Màster en Neuropsicologia Educativa en la
Infància i Adolescència. Especialitzada en teràpia de reorganització neurofuncional mitjançant el mètode Padovan i en la integració de reflexos primitius per l’Institut de Psicologia Neurofisiològica (INPP). Formada en teràpia familiar sistèmica aplicada en la infància.

Información adicional

Peso 0,37 kg
Dimensiones 22,5 × 22,5 × 1 cm

Content missing