Swift i Brainy. Missió Prehistòria

10,80 

Otras opciones
10,80 

En Stock

  • ISBN: 9788426733795
  • Tipo de Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo
  • Dimensiones de producto: 13x1x20
  • Número de páginas: 142

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Blanca Álvarez; Diego Aldaz
  • Fecha de publicación: 30/11/2021

Descripción

Escrit per una neuropsicòloga infanto-juvenil. Dirigit a nens i nenes entre 7 i 11 anys.

Benvingut a les Olimpíades de l’antiga Grècia! Entrena’t amb la Swift i el Brainy per poder ser un gran esportista i superar la missió. Aconseguiràs la medalla del Supermoviment?

Actualment es detecten un gran número de casos de dificultats motrius, ja siguin relacionades amb un trastorn o simplement per falta d’entrenament. Tant per uns com per d’altres, la lectura de llibres adaptats a l’edat o amb una lectura senzilla, pot suposar un gran benefici. Si a més s’afegeixen activitats orientades a l’entrenament específic d’aquestes dificultats, el desenvolupament es potencia exponencialment d’una forma amena i divertida.

L’autora d’aquest llibre-joc és Belén de Toro, Graduada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid amb l’itinerari de Psicologia Clínica i de la Salud. Màster en Neuropsicologia Educativa en la Infància i Adolescència. Especialtzada en teràpia de reorganització neurofuncional mitjançant el mètode Padovan i en la integració de reflexos primitius per l’Institut de Psicologia Neuro-Fisiològica (INPP). Formada en teràpia familiar sistèmica aplicada a la infància. Col·laboradora habitual de les revistes Guia Infantil, Ser Padres i Hacer Família. Docent col·laboradora del Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid, la Universitat Rei Joan Carles i ESEUPE. Fundadora de NeuroCrece.

Aquest llibre llibre proporciona a través d’una història pròxima i interactiva, l’entrenament ideal per a desenvolupar diferents habilitats neuropsicològiques, cognitives i emocionals. El lector adquireix el gust per la lectura gràcies al llenguatge clar, senzill i divertit que es presenta, i a través dels següents elements:

– Introducció del lector dins de l’aventura com un personatge més: els protagonistes es dirigeixen de forma directa al lector i el fan intervenir.
– Nombroses activitats i endevinalles: amenitzen la història i marquen l’ordre a seguir en la lectura.
– Salts de pàgina en tot el llibre: eviten la sensació d’avançar amb lentitud en la lectura.
– Temes variats i d’interès per als nens: preocupacions, problemes i moralitats útils al rang d’edat al qual va dirigit.
– Entrega d’una ‘medalla’ en finalitzar el llibre: acredita l’adquisició de cada superpoder per generar la sensació d’avanç i millora.

Información adicional

Peso 160 kg
Dimensiones 20 × 13 × 1 cm

Índice

INFANTIL