200 desafiaments per a la teva ment i la de tota la familia

9,57 

Otras opciones
9,57 

En Stock

  • ISBN: 9788426734020
  • Tipo de Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo
  • Dimensiones de producto: 17x1x24
  • Número de páginas: 126

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Capó Dolz, Miquel
  • Fecha de publicación: 15/12/2021

Descripción

En l’actualitat, tothom és conscient que, si es vol tenir una bona salut, cal exercitar-se en alguna mesura. Caminar, córrer, nedar són activitats que ens ajuden a mantenir el cos en forma. Però no hauríem de fer el mateix amb la ment?
Entrenar el cervell no necessàriament ha de ser pesat ni avorrit; els reptes d’enginy i lògica són una bona eina per desenvolupar la ment mentre et diverteixes. Si vols passar-t’ho bé mentre raones i, a més, vols fer-ho juntament amb la família, has arribat al llibre adient.
200 desafiaments per a la teva ment i la de tota la família t’ajudarà a exercitar el cervell i el dels teus éssers estimats amb:
1. Reptes d’enginy i lògica
2. Enigmes de geometria
3. Jocs amb paraules i el llenguatge
4. Jeroglífics
5. Jocs numèrics
6. Puzles
Així mateix, perquè la competició sigui justa, en el llibre hi trobaràs la puntuació atorgada a cada repte segons quin integrant de la família el resolgui (per als més menuts, els reptes puntuen més que per als grans).
No t’ho pensis més, aconsegueix-ne un exemplar i desenvolupeu la ment mentre us divertiu en família. Qui serà el qui té l’intel·lecte més àgil?
Miquel Capó és matemàtic i professor, autor de gairebé una trentena de títols, exitosos arreu del món. Els seus llibres s’han publicat a Espanya, la Xina, Portugal, Indonèsia, Turquia, el Brasil i Mèxic i s’han venut en 31 països. També s’han venut conjuntament amb els diaris de més tiratge a Espanya.

Información adicional

Peso 0,22 kg
Dimensiones 24 × 17 × 1 cm

Índice

Introducció . IX
Enunciats. 1
Solucions. 59
Peces. 97
Classificació . 107
SECCIONS
SKU: 9788426734020 Categorías: , , Etiquetas: , , ,