Páginas:
212
Edición:
1
Fecha de publicación:
28/05/2015
ISBN:
9788426722331
Formato:
19.5x28.5 cms
Colección

Instal·lacions domòtiques

29,95 28,45
29,95 28,45
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA

Aquest llibre desenvolupa els continguts del mòdul d’Instal·lacins domòtiques del CFGM d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques. També pot ser útil per al mòdul corresponent del Cicle Formatiu de Grau Superior i per als Certificats de Professionalitat de la família professional de l’electricitat-electrònica: ELEM0111 2 Muntatge i manteniment de sistemes domòtics i immòtics; ELEM0211 3 Gestió i supervisió del muntatge i manteniment de sistemes domòtics i immòtics; ELEM0511 3 Desenvolupament de projectes de sistemes domòtics i immòtics. Igualment és apte per al Certificat de professionalitat de nivell 3 de la família professional d’Informàtica i comunicacions: IFCT0409 3 Implantació i gestió d’elements informàtics en sistemes domòtics/immòtics de control d’accessos i presència i de videovigilància, que acredita amb caràcter oficial les competències professionals que capaciten per al desenvolupament d’una activitat laboral amb significació d’un lloc de treball.
Aquest llibre permet al professorat treballar una programació adaptada a les necessitats dels seus alumnes, així com oferir la flexibilitat suficient per donar resposta a tots els ritmes d’aprenentatge. Cada unitat formativa s’ha desenvolupat incloent els coneixements teòrics imprescindibles per a conèixer i dominar els diferents sistemes domòtics i, alhora, proposant una sèrie d’activitats teòriques i pràctiques que permetin assimilar els conceptes i fonaments de la domòtica.
El llibre inclou alguns sistemes domòtics descatalogats que les empreses no comercialitzen. No obstant, hem considerat oportú fer-ne un breu repàs pel fet que encara hi ha centres educatius que ho expliquen perquè en el seu moment van adquirir material i encara existeixen instal·lacions que s’han de mantenir.
D’altra banda, el lector pot descarregar-se gratuïtament de www.marcombo.com el software ECOBOX per gentilesa de l’empresa TDS Domótica e Inmótica S.L., solució informàtica que permet tant la configuració dels paràmetres de funcionalitat i consum elèctric com la monitorització de consums, simulació d’ús de tarifes, activació directa d’equips i accés a les estadístiques de consum.
Antonio Rodríguez Arenas: Enginyer tècnic en electrònica. Actualment és professor de Secundària.
Miguel Casa Vilaseca: Professor tècnic de Formació Professional en l’especialitat d’Instal·lacions Electrotècniques.

1 Automatització de vivendes .............................................1 2 Instal·lacions domòtiques amb sistemes descentralitzats de bus ................................................................................39 3 Sistema tècnic d'automatització basat en autòmats programables ..................................................................119 4 Instal·lacions domòtiques amb sistemes de corrents portadors ......................................................................161 5 Instal·lacions domòtiques sense fils .........................195
A color
Páginas:
212
Edición:
1
Año Publicación:
20150528
ISBN:
9788426722331
Formato:
19.5x28.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti