Páginas:
32
Edición:
1
Fecha de publicación:
05/11/2020
ISBN:
9788426729880
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

UNIVERS

13,80 13,11
13,80 13,11
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Consciència i cura del medi ambient

Escrit pel primer defensor del menor. Adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys.

L’Uni vol salvar el seu planeta perquè els seus habitants no el cuiden bé. El vols ajudar? Vols conèixer els seus ecoamics i formar-ne part?

Hi ha aspectes essencials per a la vida, com ara l’aire o l’aigua, que són béns no sols d’incalculable valor, sinó necessaris. Ens n’hem de convèncer i hem de transmetre els petits detalls: que no hem de contaminar; que no hem de malbaratar; que hem de netejar, de purifificar, d’estalviar. Ens hi va l’existència. Aquest conte fomenta els hàbits dirigits a aquests objectius essencials.

L’autor d’aquest llibre és Javier Urra, psicòleg forense per oposició de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia i dels Jutjats de Menors de Madrid. Primer defensor del menor de la Comunitat de Madrid. Doctor en Psicologia i doctor en Ciències de la Salut. Pedagog terapeuta i professor de la Universitat Complutense de Madrid. Acadèmic numerari de l’Acadèmia de Psicologia d’Espanya. Ambaixador de l’Associació Iberoamericana de Psicologia Jurídica. President de la comissió rectora del programa RECURRA-GINSO per a pares i fills amb conflicte, entre altres mèrits.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la que passen els protagonistes (els ecoamics i el capità Urra). A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

-Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
-Element de transició a buscar per les pàgines del conte
-Jocs per als petits lectors
-Recomanacions per a adults
-Ecosobre al final del conte

Si vol explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no sap com, no es perdi els llibres de la col·lecció Creixicontes, Neuricontes i Senticontes.

A color
Páginas:
32
Edición:
1
Año Publicación:
05/11/2020
ISBN:
9788426729880
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti