Páginas:
128
Edición:
1
Fecha de publicación:
06/09/2020
ISBN:
9788426728104
Formato:
13x20 cms

Swift i Brainy. Missió Futur

9,95 9,45
9,95 9,45
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA

La Swift i el Brainy han viatjat al futur i han descobert molts invents estranys, reptes i riscos. Ajuda’ls perquè puguin completar la missió! Aconseguiran tornar? Aconseguireu la medalla del superautocontrol?

Desenvolupar el control d’impulsos és, avui dia, un dels reptes més difícils a causa de l’actual estil de vida accelerat. En aquest llibre-joc es treballa i es desenvolupa la capacitat d’autocontrol a través de diferents proves, activitats i reptes, en els quals serà important aturar-se a pensar abans de donar una resposta. A més, durant tota la missió, es mostren trucs per controlar els nervis en les situacions més difícils.

L’autora, l’Anabel Quiroga, és Psicòloga Sanitària. Graduada en Psicologia per la Universitat Pontifícia Comillas. Es va especialitzar en neuropsicologia amb el Màster d’Avaluació i Rehabilitació Neuropsicològiques a la Universitat Camilo José Cela, i en població infanto-juvenil a través del Màster en Dificultats d’Aprenentatge (ISEP), Màster en Atenció Primerenca (ICSE) i Postgrau en Psicologia Clínica Infanto-juvenil (ISEP). És experta en Teràpia Sistèmica Familiar i avaluació i tractament de Funcions Executives. Dins de Psicólogos Pozuelo exerceix com neuropsicòloga i tutora d’alumnes en pràctiques de diverses universitats.

Aquest llibre proporciona, a través d’una història propera i interactiva, l’entrenament ideal per desenvolupar diferents habilitats neuropsicològiques, cognitives i emocionals. El lector adquireix el gust per la lectura gràcies als elements següents:
o Introducció del lector dins de l’aventura com un personatge més: els protagonistes es dirigeixen de forma directa al lector i li fan intervenir.
o Nombroses activitats i endevinalles: amenitzen la història i marquen l’ordre a seguir en la lectura.
o Salts de pàgina al llarg del llibre: eviten la sensació d’avançar amb lentitud en la lectura.
o Temes variats i d’interès per als nens: preocupacions, problemes i moralitats útils al rang d’edat a què va dirigit.
o Lliurament d’una medalla després de finalitzar el llibre: acredita l’adquisició de cada superpoder per generar la sensació d’avanç i millora.

A color
Páginas:
128
Edición:
1
Año Publicación:
06/09/2020
ISBN:
9788426728104
Formato:
13x20 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti