Páginas:
38
Edición:
1
Fecha de publicación:
05/11/2020
ISBN:
9788426731999
Formato:
20.5x20.5 cms
Colección

RESPECTE

13,80 13,11
13,80 13,11
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Respecte i cura cap als altres

Escrit per un psicòleg especialista en psicologia infantil. Adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys.

La Respe viu en un planeta en què no hi ha temps i on els habitants no respecten els altres. Ella i els seus ecoamics cridaran el capità Urra per salvar el seu planeta. Els vols ajudar?

El respecte a un mateix i als altres és fonamental, necessari, obligatori. Respecte a les persones, als animals, al nostre planeta. No es tracta només de tolerar, sinó d’acceptar, de respectar. També per ser respectats. Respecte a les tradicions, a les diferents cultures, a altres maneres d’entendre la cultura i l’art. Aquest conte fomenta aquest valor esencial per tot ésser viu.

L’autor d’aquest llibre és Javier Urra, psicòleg forense per oposició de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia i dels Jutjats de Menors de Madrid. Primer defensor del menor de la Comunitat de Madrid. Doctor en Psicologia i doctor en Ciències de la Salut. Pedagog terapeuta i professor de la Universitat Complutense de Madrid. Acadèmic numerari de l’Acadèmia de Psicologia d’Espanya. Ambaixador de l’Associació Iberoamericana de Psicologia Jurídica. President de la comissió rectora del programa RECURRA-GINSO per a pares i fills amb conflicte, entre altres mèrits.
Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la que passen els protagonistes (els ecoamics i el capità Urra). A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
Element de transició a buscar per les pàgines del conte
Jocs per als petits lectors
Recomanacions per a adults
Ecosobre al final del conte

Si vol explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no sap com, no es perdi els llibres de la col·lecció Creixicontes, Neuricontes i Senticontes.

A color
Páginas:
38
Edición:
1
Año Publicación:
05/11/2020
ISBN:
9788426731999
Formato:
20.5x20.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti