Páginas:
48
Edición:
1
Fecha de publicación:
05/11/2020
ISBN:
9788426732019
Formato:
20.5x20.5 cms
Colección

REGALS

13,80 13,11
13,80 13,11
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Solidaritat i generositat en la infància

Escrit per un membre de l’Acadèmia de Psicologia. Adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys.

La Rega viu en un planeta amb una tribu molt generosa. Un dia el capità Urra crida els ecoamics i els demana ajuda per salvar el planeta Terra. Vols saber com ho aconsegueixen? Els vols ajudar?

Fa molta il·lusió rebre un regal, i més quan és per sorpresa, i ja és genial si ens agrada. Però també resulta molt gratifificant regalar, sorprendre, il·lusionar, veure la cara de satisfacció de qui rep el regal. És per això que hem d’educar els nens perquè siguin agraïts quan reben un regal, i també perquè siguin generosos. Aquest conte mostra com és de bonic regalar i no ser egoista.

L’autor d’aquest llibre és Javier Urra, psicòleg forense per oposició de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia i dels Jutjats de Menors de Madrid. Primer defensor del menor de la Comunitat de Madrid. Doctor en Psicologia i doctor en Ciències de la Salut. Pedagog terapeuta i professor de la Universitat Complutense de Madrid. Acadèmic numerari de l’Acadèmia de Psicologia d’Espanya. Ambaixador de l’Associació Iberoamericana de Psicologia Jurídica. President de la comissió rectora del programa RECURRA-GINSO per a pares i fills amb conflicte, entre altres mèrits.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la que passen els protagonistes (els ecoamics i el capità Urra). A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

– Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
– Element de transició a buscar per les pàgines del conte
– Jocs per als petits lectors
– Recomanacions per a adults
– Ecosobre al final del conte

Si vol explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no sap com, no es perdi els llibres de la col·lecció Creixicontes, Neuricontes i Senticontes.

A color
Páginas:
48
Edición:
1
Año Publicación:
05/11/2020
ISBN:
9788426732019
Formato:
20.5x20.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti