Páginas:
58
Edición:
1
Fecha de publicación:
22/02/2021
ISBN:
9788426732880
Formato:
16x24 cms

Què deu ser aquest rectangle?

15,95 15,15
15,95 15,15

Escrit per una neuropsicòloga especialitzada en Altes Capacitats.
Per a nens a partir de 4 anys.

La creativitat és la capacitat per a inventar o crear una cosa nova, ja sigui artístic, tecnològic, lúdic… Però també és la capacitat per a resoldre problemes de manera enginyosa i nova. Aquesta capacitat cada dia és més valorada en la nostra societat. Però, sabies que es pot entrenar i desenvolupar? És cert que algunes persones tenen una facilitat natural per a generar productes creatius, però tots podem augmentar la nostra creativitat si ens ho proposem.

Aquest conte proporciona als nens i nenes un espai per a jugar amb la seva imaginació, mentre desenvolupen la creativitat, a través d’un rectangle que pot convertir-se en tantes coses com puguin imaginar.

Amb un llenguatge senzill i poc text, tot en majúscules, ideal per a primers lectors, els nens gaudiran d’una lectura en la qual tot està permès, i els únics límits els posa la seva pròpia imaginació.

L’autora d’aquest conte, Carolina Laguna, és Llicenciada en Psicologia per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), Màster en Psicologia Clínica Infantojuvenil, Màster en Atenció precoç i Màster en Neuropsicologia i Educació. Especialista en Trastorn de l’Espectre Autista i Altes Capacitats, Docent en diverses formacions i assessora de l’àrea de Neuropsicologia de la Secció Clínica del Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid (COP).

A color
Páginas:
58
Edición:
1
Año Publicación:
22/02/2021
ISBN:
9788426732880
Formato:
16x24 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti