La tristesa de l’Arantxa

16,95 

Otras opciones
16,95 

En Stock

  • ISBN: 9788426736666
  • Tipo de Encuadernación: Tapa dura
  • Dimensiones de producto: 23x1x23
  • Número de páginas: 42

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Rafa Guerrero; Jesús López
  • Fecha de publicación: 04/04/2024

Descripción

Què passaria si perdessis al teu millor company de jocs? A que et sentiries molt trist? Acompanya a l’Arantxa en la seva aventura per a trobar a la seva joguina preferida i aprèn a gestionar una nova emoció que li robarà el color a Rati.

Aquest conte explica com funciona el cervell dels infants quan estan tristos i les diferents maneres que tenim els adults d’encarar la tristesa i les seves conseqüències en ells. Desgraciadament, l’emoció de la tristesa està castigada tant en nens com en adults, mentre que sempre premiem altres emocions més agradables com l’alegria i la curiositat. La tristesa és una emoció que ens incomoda bastant. De fet, els adults acostumem a dir ‘no es plora’ o ‘no et posis trist’ per a eliminar de soca-rel aquesta emoció tant desagradable com necessària. Com tots sabem, els nens i les nenes travessen complexes etapes evolutives durant el seu desenvolupament emocional. L’afecte, la comprensió i la paciència són necessaris per a ajudar-los a créixer amb salut i felicitat.

L’autor d’aquest conte, en Rafa Guerrero, és Llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctor en Ciències de l’Educació i expert en Psicologia Educativa. Màster en Psicoteràpia Breu. Expert en trauma i EMDR. Expert en TDAH i trastorns de l’aprenentatge i de la conducta. Director de Darwin Psicólogos i professor de la Facultat d’Educació de la Universitat Complutense de Madrid.

Aquest llibre proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

-Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional.
-Element de transició a buscar per les pàgines del conte.
-Jocs per als petits lectors.
-Recomanacions per a adults.
-Dos tríptics que aporten creativitat i riquesa a la història.

Información adicional

Peso 370 kg

Content missing

Índice

INFANTIL
SKU: 9788426736666 Categoría: Etiqueta:
Coleccion: Neuroemocions