La por de l’Arantxa

16,95 

Otras opciones
16,95 

En Stock

  • ISBN: 9788426736635
  • Tipo de Encuadernación: Tapa dura
  • Dimensiones de producto: 22x1x22
  • Número de páginas: 42

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Rafa Guerrero; Jesús López
  • Fecha de publicación: 01/03/2024

Descripción

L’Arantxa tremola com un flam i en Rati es torna diminut. Serà cosa de màgia? O serà cosa del sinistre Mister Malaombra? Els nostres amics aprendran a dominar la seva major por en aquesta nova aventura. I si tu els ajudes, també aprendràs a dominar el teu!

Aquest conte explica als pares i als infants que tots sentim por. De fet, des que estem en el ventre de la nostra mare, ja sentim les principals emocions, entre les quals està, la por. Però ens diferenciem en la manera de sentir-ho: intensitat, freqüència, durada i estímuls que ens ho generen. Aquest conte explica que gairebé totes les pors que tenen els nostres fills petits tenen una mateixa arrel: la por a perdre la connexió amb nosaltres. Aquest és el motiu pel qual els adults som tan importants i necessaris a l’hora de regular les emocions dels nens i nenes.

L’autor d’aquest conte, en Rafa Guerrero, és Llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctor en Ciències de l’Educació i expert en Psicologia Educativa. Màster en Psicoteràpia Breu. Expert en trauma i EMDR. Expert en TDAH i trastorns de l’aprenentatge i de la conducta. Director de Darwin Psicólogos i professor de la Facultat d’Educació de la Universitat Complutense de Madrid.

Aquest llibre proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

– Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
– Element de transició a buscar per les pàgines del conte
– Jocs per als petits lectors
– Recomanacions per a adults
– Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Información adicional

Peso 370 kg

Content missing

Índice

INFANTIL
SKU: 9788426736635 Categoría: Etiqueta:
Coleccion: Neuroemocions