Descripción
En un món que avança ràpidament, moltes batalles es lliuren en silenci, fora del judici aliè. Aquest llibre convida a aturar-se i mirar de prop aquestes ferides invisibles que tots carreguem. Amb una mirada empàtica i humanista, aborda temes com les autolesions, el comportament suïcida i el patiment emocional des de la connexió, la comprensió i l’esperança.
Més que un tractat clínic, és una conversa íntima sobre el dolor humà, la vulnerabilitat i la capacitat de trobar sentit. Amb reflexions i eines pràctiques, guia el lector en un procés d’autodescobriment, ajudant-lo a desafiar estigmes i acceptar les emocions difícils com a part essencial de l’ésser humà. Des d’una perspectiva professional i personal, aquest llibre és una guia per construir ponts cap al benestar propi i aliè, apostant per la compassió i la transformació.
El silenci que ens abraça no és només una obra informativa sobre salut mental; és un reflex de l’experiència humana i un recordatori que, fins i tot en els moments més foscos, la connexió i l’empatia poden obrir la porta a l’esperança. És una invitació a ser presents i acompanyar amb sensibilitat aquells que afronten la desesperança, il·luminant el camí cap a la reconstrucció del sentit de la vida.
Luis Fernando López-Martínez és psicòleg general sanitari, psicoterapeuta i professor a la Universitat Complutense de Madrid i la UNIR. Dirigeix l’Àrea Sanitària i codirigeix ISNISS, a més de coordinar el programa «Parlem del Suïcidi» del Col·legi Oficial de Psicologia de Madrid. Especialitzat en autolesions, conducta suïcida i salut mental, col·labora amb diverses universitats i té experiència en l’ús de xarxes socials en aquest àmbit.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.