Créixer des de la connexió interna

15,80 

Otras opciones
15,80 

En Stock

  • ISBN: 9788426737359
  • Tipo de Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo
  • Dimensiones de producto: 15x0x21
  • Número de páginas: 214

Libro físico

  • Envíos a todo el mundo
  • Suscriptores obtienen descuentos en la compra de libros físicos, envíos gratuitos en España Peninsular y Baleares y acceso a todo el catálogo digital de Marcombo.
    ¿No estás suscrito? ¡Suscríbte!
¿Quieres un descuento? ¡Hazte en miembro!

Más información

Descripción

Índice

Detalles

Colecciones

Categorías

Características

  • Autor: Pepa Horno Goicoechea; Itziar Fernández Cortés
  • Fecha de publicación: 18/04/2024

Descripción

La sexualitat és una dimensió fonamental per al desenvolupament ple de tot ésser humà. Rebre una educació afectivosexual que permeti viure la sexualitat de manera plena, protectora i sana és un dret dels nostres infants i adolescents. Tanmateix, sovint enfrontem temors, reserves i silencis en intentar educar en aquesta àrea crucial. Però, sabies que el silenci també és una manera d’educar? I no precisament la millor manera: genera por i els porta a buscar informació en llocs erronis.

Endinsar-se en l’educació sexual des de la infància requereix quelcom més que simples paraules; és una invitació a revisar la nostra pròpia història, les empremtes de la nostra sexualitat i els nostres models de vincles. És també una crida a construir un ambient de respecte, empatia i comprensió, tot generant vivències de bon tracte, converses significatives i límits protectors.

En aquest llibre hi trobaràs les eines i els recursos que t’ajudaran a abordar la sexualitat amb confiança, vinculada sempre a l’afecte i a la protecció. Hi descobriràs que l’educació sexual comença des dels primers batecs de la vida i que, en generar en la infància una connexió interna amb les seves sensacions corporals i les seves emocions, podem guiar la mainada cap a relacions afectives positives i una vida sexual sana en el futur. Així mateix, aprendràs a trencar tabús i a respondre a les inquietuds dels més joves amb honestedat i sense reserves.

En finalitzar aquesta lectura, tindràs una comprensió més profunda que som éssers en constant relació amb l’altre. Som incomplets, vulnerables, petits i valuosos, i necessitem les altres persones per tal de desenvolupar-nos plenament i garantir la nostra protecció. Hem de buscar relacions en què la sexualitat hi tingui un paper clau i en què l’equilibri entre l’autocura i la cura mútua ens porti cap a la plenitud.

Información adicional

Peso 300 kg

Content missing

Índice

PSICOLOGÍA
SKU: 9788426737359 Categoría: Etiqueta:
Coleccion: Sentilibros