Páginas:
256
Edición:
1
Fecha de publicación:
24/06/2018
ISBN:
9788426726025
Formato:
15x21 cms

Els arbres dibuixats

15,60 14,82
15,60 14,82
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA

Aquest llibre és un recull de les característiques botàniques més importants de les espècies arbòries autòctones i altres, introduïdes, més freqüents a casa nostra. També hi ha alguns arbusts. La tria s’ha fet amb criteris subjectius
perquè és evident que d’arbres n’hi ha més. Hem recollit curiositats, aplicacions farmacològiques i fi ns i tot culinàries. És evident que no té pretensions de gran manual.

Hem optat per incloure dibuixos originals que simplement il·lustraven una llibreta de camp de paper quadriculat amb les observacions botàniques pertinents. Advertim que no es tracta de dibuixos fets per professionals però hem pensat que aquí estaria la gràcia. Aquest llibre no és altra cosa que la guia de camp dels autors… una mica arreglada.

No cal insistir que estimar i conèixer els arbres és el pas previ per protegir i valorar el nostre patrimoni natural. Un arbre és un ésser viu que interacciona amb el medi extern i que té un cicle biològic no tant diferent del nostre: naixement, desenvolupament, reproducció i mort. A les properes dècades ens haurem d’enfrontar als efectes negatius del canvi climàtic.

És de tot punt necessari que per les generacions futures uns mínims coneixements botànics i biològics no siguin l’excepció. La botànica ja no serà una ciència per diletants o excursionistes benintencionats. És molt important veure la natura amb ulls crítics i no condescendents perquè som responsables del canvi climàtic i també d’introduir canvis a l’ecosistema que després no podem controlar. Ens adonem que algunes espècies invasores estan substituint callada i eficaçment la nostra fl ora autòctona, en general millor adaptada?

A color
Páginas:
256
Edición:
1
Año Publicación:
24/06/2018
ISBN:
9788426726025
Formato:
15x21 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Els arbres dibuixats”

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti