Páginas:
42
Edición:
2
Fecha de publicación:
15/02/2021
ISBN:
9788426731807
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Els 4 cervells de l’Arantxa

14,85 14,11
14,85 14,11
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Conte per conèixer el cervell i desenvolupar l'autoregulació emocional

Escrit per un psicòleg expert en intel·ligència emocional i vincles sans.
Per a nens i neces d’entre 4 i 8 anys.
Sabies que el nostre cervell es divideix en 4 parts? Cadascuna fa una tasca concreta, però necessitem l’ajuda dels adults per aconseguir la calma i l’equilibri.Vols descobrir-les amb l’Arantxa?

Les recents tècniques de la neuroimatge conclouen que el cervell s’acaba de desenvolupar ben entrada la segona dècada de vida. Per desgràcia, algunes persones no aconsegueixen assolir el màxim potencial de desenvolupamentcerebral degut a diferents problemàtiques o circumstàncies, com ara la negligència, l’abús sexual, l’abandonament emocional o els maltractaments. Aquest conte explica als pares i als propis nens i nenes que al nostre encèfal hi ha quatre grans zones amb funcions diferents, però complementàries i que depenen, en essència, dels cuidadors primaris. Si volem desenvolupar el cervell dels nostres fills d’una manera suficientment bona, és imprescindible la nostra mirada incondicional.

L’autor d’aquest conte, en Rafa Guerrero, és Llicenciat en Psicologia Clínicai de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctor en Ciències de l’Educació i expert en psicologia educativa. Màster en Psicoteràpia Breu. Experten trauma i EMDR. Expert en TDAH, trastorns d’aprenentatge i trastorns de la conducta. Director de Darwin Psicólogos i professor de la Facultat d’Educació de la Universitat Complutense de Madrid.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència
emocional
Element de transició a buscar per les pàgines del conte
Jocs per als petits lectors
Recomanacions per adults
Neurisobre al final del conte
Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

A color
Páginas:
42
Edición:
2
Año Publicación:
15/02/2021
ISBN:
9788426731807
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti