Páginas:
42
Edición:
1
Fecha de publicación:
22/05/2019
ISBN:
9788426727312
Formato:
22.5x22.5 cms

El teu cos és un tresor

14,30 13,58
14,30 13,58
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Conte per prevenir l'abús sexual

o Escrit per una psicòloga infantil especialitzada en abús sexual.
o Per a nens i nenes entre 4 i 8 anys.

Sabies que el teu cos és un tresor? Vols aprendre com cuidar-lo amb l’Alma i en David? L’osseta ASPASI us donarà consells sobre com fer-ho. Et ve de gust jugar amb ells? Ja veuràs quantes coses t’ensenyaran!

Els abusos poden passar en qualsevol lloc: a casa, a l’escola, en uns campaments, al carrer, etc. i solen ser originats per persones que coneixen el menor des de fa temps, en els que confiem i als que els menors acostumen estimar. Si volem prevenir o frenar un abús el més aviat possible, hem de parlar amb els nostres nens sense espantar-los i explicar-los que això pot succeir.

L’autora d’aquest conte, Margarita García Marquès, és Psicòloga clínica especialitzada en abús sexual infantil, comunicació, autoestima i infància. Fundadora i directora des de fa 30 anys del Centre Hara de Teràpies pel Benestar. Presidenta i fundadora de l’Associació per a la Sanació i Prevenció dels Abusos Sexuals en la Infància (ASPASI). Forma a professionals i organitza Escoles de Pares en centres educatius. Referent per als mitjans de comunicació en casos d’abús i violència infantil. Autora del tercer llibre de la col·lecció Senticontes, De quin color són els teus secrets?, conte per promoure l’expressió emocional en la infància, prevenir l’abús sexual i abordar-lo de manera natural, publicat a Editorial Sentir.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des del relat interactiu i divertit de l’osseta ASPASI, l’Alma i en David. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passen els protagonistes i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

» Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
» Element de transició a buscar per les pàgines del conte
» Jocs per als petits lectors
» Recomanacions per adults

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els llibres de la col·lecció Senticontes i Creixicontes.

A color
Páginas:
42
Edición:
1
Año Publicación:
22/05/2019
ISBN:
9788426727312
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti