Páginas:
391
Edición:
1
Fecha de publicación:
18/01/2008
ISBN:
9788426714855
Formato:
21x29 cms

Desenvolupament i Construcció de Prototips Electrònics

35,00 33,25
35,00 33,25
Tutorials ORCAD 10 I LPKF-5 D'ajuda al disseny

Aquest llibre vol familiaritzar el lector amb l’entorn de treball CAD/CAM electrònic, proporcionant-li un conjunt de tutorials i manuals per a l’ús dels programes OrCAD (Capture + Layout Plus) i LPKF (CircuitCAM + BoardMaster) de disseny i construcció de prototips electrònics, respectivament.
El llibre s’adreça a tothom que vulgui aprendre a dibuixar esquemes electrònics i a dissenyar plaques de circuit imprès utilitzant eines software, per després construir-les segons diferents procediments i tècniques.
El nivell de dificultat és l’adequat, tant per a l’estudiant com per al professional, perquè partint de zero se segueix una evolució progressiva, seguint l’aprenentatge de cada programa segons un ordre lògic, que es manté amb el pas dels capítols.
De la metodologia podríem destacar-ne el caràcter de tutorial, és a dir, es proposa un exemple que servirà de fil conductor per anar desenvolupant, de forma gradual, cada tema, explicant els comandaments i instruccions cada vegada que apareixen per primer cop. El llibre conté nombroses il·lustracions, aportacions pràctiques i explicacions addicionals, amb la intenció de millorar la comprensió del que s’està exposant. Es tracta, en definitiva, d’un mètode que facilita la feina del professor i ajuda l’alumne.
Al final de cada capítol, uns annexos molt interessants complementen la informació que s’ha donat i tracten supòsits o aspectes col·laterals que no han aparegut en l’exemple de guia. Finalment, diversos apèndixs exposen tècniques complementàries per a l’obtenció del prototip, com són la fabricació química, el cablejat mitjançant la tècnica de wrapping i les particularitats de la tecnologia de muntatge en superfície (SMT).
Ángel Bueno Martín: Enginyer Tècnic Electrònic. Professor titular al IEFPS ATEGORRI-TARTANGA d’Erandio (Biscaia).
Ana I. de Soto Gorroño: Enginyer Industrial Elèctric. P.E.S. al IEFPS FADURA de Getxo (Biscaia).
Els dos autors són enginyers i professors de Formació Professional que compten amb una dilatada experiència en l’ensenyament d’aplicacions informàtiques per al disseny i la simulació de circuits electrònics.
Aquest llibre sorgeix com a fruit de la pràctica docent dels autors als C.F.G.S. d’Electricitat-Electrònica, dels cursos que sobre aquest tema han impartit a treballadors i de les accions formatives i seminaris de perfeccionament que han fet al professorat tècnic.

A color
Páginas:
391
Edición:
1
Año Publicación:
20080118
ISBN:
9788426714855
Formato:
21x29 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Desenvolupament i Construcció de Prototips Electrònics”

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti