Páginas:
40
Edición:
1
Fecha de publicación:
01/07/2021
ISBN:
9788426733184
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Dani vol ser gran

13,40 12,73
13,40 12,73
Conte per ajudar nens i nenes a promoure la seva autonomia i gaudir-ne

Dani s’ha acostumat que els adults li ho facin tot, però ja no li agrada tant com es pensava. Creus que s’atrevirà a ser més independent? La vols ajudar? Segur que tu també ho aconsegueixes!

Els nens i les nenes viuen un moment màgic, que és quan descobreixen que ells també poden fer les coses, i volen indagar i investigar. Es tracta d’una fase molt especial que hem d’aprofitar per fomentar la seva autonomia i fer que se sentin més capaços. El desig natural dels pares i les mares és que els seus fills i filles siguin feliços i tinguin una bona autoestima. Malgrat això, no sempre som conscients que està a les nostres mans fer molt perquè es desenvolupin correctament i siguin uns nens segurs, o tot el contrari. Aquest conte t’ajudarà a promoure l’autonomia dels petits i petites.

L’autora d’aquest conte és la Silvia Álava, Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut. Psicòloga sanitària, especialista en psicoteràpia, experta en psicologia educativa, escriptora i conferenciant. Docent en màsters i cursos d’especialització universitària, així com psicòloga divulgadora en diferents mitjans de comunicació. Ha rebut uns quants premis del Col·legi Ofificial de la Psicologia. Directora de l’àrea infantil del Centre de Psicologia Álava Reyes i autora de diversos llibres.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència
emocional
Element de transició a buscar per les pàgines del conte
Jocs per als petits lectors
Recomanacions per adults
Emocisobre al final del conte
Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no
et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

A color
Páginas:
40
Edición:
1
Año Publicación:
01/07/2021
ISBN:
9788426733184
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti