A color
Páginas:
38
Edición:
1
Fecha de publicación:
01/03/2019
ISBN:
9788426726889
Formato:
22x22 cms
Colección

Dani no vol dormir

13,40 12,73
13,40 12,73
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Conte per entendre i promoure el son en la infància

La Dani no vol dormir… Vols saber per què? Potser té por d’alguna cosa? Trobarà alguna solució per anar a dormir? A tu també et passa? Amb la Dani segur que trobaràs idees i trucs para anar a dormir millor.És probable que en algun moment ens trobem amb obstacles quan anem a ficar al llit els infants. D’una banda, la seva negativa a anar a dormir (és tan divertit, jugar oestar amb els pares!) i, de l’altra, les pors de la nit, la foscor, les ombres… Comadults, hem de saber com ho podem solucionar.L’autora d’aquest conte, Rosa Jové, està especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil, i en psicopediatria. Així mateix, és llicenciada en Història i Geografia amb l’especialització en antropologia infantil i ha realitzat el doctorat sobre el son infantil, acreditat pel Diploma d’Estudis Avançats (DEA). Des del 1994 és la responsable del gabinet de psicologia del Centre Mèdic CMS, que té consultes a Lleida, Barcelona i Madrid. A més a més, és autora de diversos llibres que han tingut un gran èxit.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

  • Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
  • Element de transició a buscar per les pàgines del conte
  • Jocs per als petits lectors
  • Recomanacions per adults
  • Emocisobre al final del conte
  • Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

A color
Páginas:
38
Edición:
1
Año Publicación:
01/03/2019
ISBN:
9788426726889
Formato:
22x22 cms
Colección

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti