Páginas:
38
Edición:
1
Fecha de publicación:
22/05/2019
ISBN:
9788426726681
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Dani contra la por

13,40 12,73
13,40 12,73
Añadir a cesta
Recíbelo en 24/48h
ENVÍO GRATIS PARA PEDIDOS
SUPERIORES A 35€ EN PENÍNSULA
Conte per entendre les pors evolutives i saber como afrontar-les

La Dani té pors, però amb el teu ajut pot vèncer monstres, dracs, mòmies, bruixes, fantasmes i altres pors terrorífiques… Vols ajudar-la? Com ho aconseguireu? Vols vèncer també les teves propies pors? Segur que ho aconseguiu!

Per als que ja no ho recorden, ser nen no és senzill. Suposa enfrontar-se al desconegut món, ple de nous reptes i proves. No comprenen del tot el que senten, el que pensen, ni saben el que passarà… Un món que, de vegades, provoca por. Per això, necessiten un adult que validi les seves sensacions de por, els acompanyi i els aporti seguretat durant el temps que persisteixi.L’autora d’aquest conte, Mónica Gonzalo Caballero, és psicòloga i psicoterapeuta infantil i juvenil, docent i membre de la junta directiva de la secció de psicologia clínica i de la salut en el Colegio Oficial de Psicologos de Madrid, responsable de formació en Psicologos Pozuelo, experta en Teràpia Familiar Sistèmica, i coordinadora de l’Expert en Teràpia Familiar Sistèmica Infantojuvenil. És també especialista en assetjament entre iguals, addicció a les noves tecnologies i altres dificultats en la infància, així com a tutora de pràctiques dels alumnes de la Universitat Francisco de Vitòria i de la Universitat Europea de Madrid.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

–  Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
–  Element de transició a buscar per les pàgines del conte
–  Jocs per als petits lectors
–  Recomanacions per adults
–  Emocisobre al final del conte
–  Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

A color
Páginas:
38
Edición:
1
Año Publicación:
22/05/2019
ISBN:
9788426726681
Formato:
22.5x22.5 cms
Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Relacionados

¿Quiéres conocer las últimas novedades?

Inscribiéndote recibirás unos regalos exclusivos para ti